Jouw Fitportaal2024-01-24T18:19:54+02:00
  • Alles om ervoor te zorgen dat jij élke dag lekker in je vel zit.

Jouw Fitportaal

dé bestemming voor jou als werkgever om je werknemers te ondersteunen bij hun reis naar welzijn en werkgeluk

  • Verzuim vermindert – 40%

  • Lager verloop – 25%

  • Stijgende productiviteit + 17%

  • Hogere effectiviteit + 20%

Ontdek Het Fitportaal van Arbeidsadviesgroep

Ons Fitportaal is ontworpen om jou te ondersteunen bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie. Het fungeert als een krachtig instrument waarmee jouw medewerkers gezonder, gemotiveerder en uiteindelijk productiever kunnen zijn.

  • Keuze uit meerdere scans zoals DIX, PSA, MTO, PMO, Veerkracht etc.

  • Dashboard voor jou: direct inzicht in jouw organisatie.

  • Coaches en andere professionals voor jouw werknemers.

  • Een plek om documenten te delen.

Vragenlijsten

DIX, PSA, Veerkracht, Gezond leven, Arbeidsomstandigheden, Ploegendienst.

24/7 Coaching Service

Altijd beschikbaar voor persoonlijke begeleiding en advies.

Aanbod

Budgetcoach, Pensioengesprek, Loopbaancoach, Fysiotherapie, Maatschappelijk werk, Werkplekcheck

Inspiratie / intranet

Verzuimprotocol, pensioenregeling, verzekeringen

Voordelen

De voordelen van ons Fitportaal

Persoonlijke Ontwikkeling

Ons Fitportaal stimuleert voortdurende groei door middel van trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werknemers kunnen hun vaardigheden en kennis uitbreiden, waardoor ze goed voorbereid zijn op veranderingen binnen en buiten de organisatie.

Gezondheids- en Welzijnsprogramma’s

We integreren uitgebreide gezondheids- en welzijnsprogramma’s in ons Fitportaal, die zowel de fysieke als de mentale gezondheid van jouw werknemers ondersteunen, wat resulteert in gezondere en langer inzetbare werknemers.

Werkgeluk Monitoring

Ons Fitportaal biedt krachtige hulpmiddelen om werkgeluk te meten en te bevorderen. Gelukkige medewerkers zijn gemotiveerder, meer betrokken en zijn daardoor productiever.

Feedback en Communicatie

Open en constructieve communicatie is de sleutel tot duurzame inzetbaarheid. Ons Fitportaal bevordert deze communicatie, waardoor werknemers hun stem kunnen laten horen en werkgevers waardevolle feedback kunnen verzamelen.

Veelgestelde vragen over het Fitportaal

Hoe helpt het Fitportaal bij het meten en bevorderen van werkgeluk?2023-10-06T09:49:22+02:00

Ons Fitportaal biedt tools voor het meten van werkgeluk via vragenlijsten (zoals de DIX van TNO), feedbackmogelijkheden en prestatie-indicatoren. Op basis van de resultaten kunnen werkgevers gerichte interventies en programma’s implementeren om het werkgeluk van hun team te verbeteren, wat leidt tot meer tevredenheid en betrokkenheid.

Is het Fitportaal aanpasbaar aan de behoeften van mijn organisatie?2023-10-06T09:50:52+02:00

Ja, ons Fitportaal is volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften en doelen van uw organisatie. We werken samen met u om de juiste modules en programma’s te selecteren en aan te passen aan uw unieke bedrijfscultuur en doelstellingen.

Welke voordelen biedt het Fitportaal voor werkgevers?2023-10-06T09:47:36+02:00

Werkgevers profiteren van ons Fitportaal door het bevorderen van de productiviteit en het verminderen van ziekteverzuim. Het helpt ook bij het behouden van ervaren medewerkers, verbetert de bedrijfsreputatie en stimuleert een positieve werkcultuur. Werkgevers kunnen ook waardevolle feedback verzamelen via het portaal om hun strategieën verder te verbeteren.

Hoe draagt het Fitportaal bij aan duurzame inzetbaarheid?2023-10-06T09:46:53+02:00

Het Fitportaal bevordert duurzame inzetbaarheid door werknemers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn. Het biedt trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden, gezondheids- en welzijnsprogramma’s en tools om werkgeluk te meten en te verbeteren. Dit resulteert in gezondere, gemotiveerdere en productievere medewerkers over de lange termijn.

Wat is het Fitportaal van Arbeidsadviesgroep?2023-10-06T09:46:18+02:00

Het Fitportaal van Arbeidsadviesgroep is een geavanceerd en op maat gemaakt platform dat is ontworpen om werkgevers te ondersteunen bij het verbeteren van duurzame inzetbaarheid en het verhogen van werkgeluk binnen hun organisatie. Het biedt een scala aan tools en programma’s om zowel werknemers als werkgevers te helpen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van welzijn, ontwikkeling en prestaties.

Een persoonlijke benadering

Onze specialist, Anton van de Sanden, staat voor u klaar.

Ga naar de bovenkant