De PSA (Psychosociale Arbeidsbelasting) van TNO is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt om de psychosociale belasting in werkomgevingen te meten en te analyseren. Het biedt inzicht in de risico’s die samenhangen met werkstress, zoals werkdruk, ongewenste omgangsvormen en onzekerheid over het werk. Het doel van de PSA is het bevorderen van een gezonde en veilige werkomgeving, door aandacht te vestigen op factoren die kunnen leiden tot stress en andere psychosociale problemen bij werknemers. TNO’s benadering helpt organisaties bij het identificeren en aanpakken van deze risico’s om zo het welzijn van werknemers te verbeteren.

Arbeidsadviesgroep biedt deze test aan via het door ons zelf ontworpen FITportaal. Dit portaal geeft je team de tools om zelf de regie te nemen over hun welzijn. Het portaal biedt jou inzichten in hoe jouw werknemers = jouw organisatie ervoor staan, nu en in de toekomst.

Samen werken we aan een gezondere en meer succesvolle werkplek. Kies voor vooruitgang, kies voor het FIT portaal met onder andere de PSA test!”

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: