Trainingsbureau Suppro ontwikkelt trainingen en coachingstrajecten voor professionals, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Suppro helpt organisaties om het werkplezier van medewerkers te verhogen en het verzuim te verlagen. Onze coachingstrajecten en trainingen zijn gericht op stresspreventie, effectiever werken, werk/privé balans en het creëren van sterke, krachtige teams.

Lisette Groeneveld heeft in 2018 Suppro opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen effectiever/slimmer te laten werken zodat verzuim en stress vermindert en balans tussen werk/privé verbetert. Met één belletje haal je de expertise in huis die jouw medewerker nodig heeft. Aandacht is het sleutelwoord voor duurzame inzetbaarheid. Lisette (of een van de andere trainers/coaches) gaat met het individu of als team aan de slag om meer focus, structuur en rust te creëren. Door een andere manier van werken gaat de focus en productiviteit omhoog en het stressniveau omlaag. Onze trainingen en coachingstrajecten zijn inspirerend, vernieuwend en praktijkgericht.

Heeft u een hulpvraag gericht op Time Management, Stress Management, DISC, Veerkracht, Loopbaan- of Teamontwikkeling? Neem gerust contact op om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: