Suppro verzorgt trainingen, coaching en meerdaagse trajecten gericht op effectief werken, talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap. “Onze aanpak is inspirerend, vernieuwend en praktijkgericht. Voor de meeste organisaties vertegenwoordigen medewerkers de belangrijkste waarde. Zij zijn een belangrijke schakel in het behalen van succes. Werkgeluk is een belangrijk thema en speelt een grote rol bij duurzame inzetbaarheid en verminderen van verzuim. Specifiek met dit thema aan de slag gaan betekent dat organisaties bewust kijken hoe (werk)gelukkig de medewerkers zijn en hoe je kunt sturen op werkgeluk”.

Lisette Groeneveld heeft in 2018 Suppro opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen effectiever/slimmer te laten werken zodat verzuim en stress vermindert en balans tussen werk/privé verbetert. Met één belletje haal je de expertise in huis die jouw medewerker nodig heeft. Aandacht is het sleutelwoord voor werkgeluk.

Oprichtster Lisette Groeneveld heeft inmiddels de opleiding tot Werkgeluk Professional afgerond en zij traint managers hoe te sturen op werkgeluk. Want een echt goede manager weet wat er speelt bij de medewerker, kent zijn/haar sterke kanten, weet hoe je ‘het goede gesprek’ voert en speelt in op de behoeftes en wensen!

Suppro geeft regelmatig eendaagse trainingen bij (semi) overheidinstellingen. Wij merken echter dat er behoefte is aan intensievere begeleiding en verdieping op het gebied van effectief werken. Het nieuwste programma “Effectief (samen)Werken” wordt dan ook enthousiast ontvangen en gelukkig zien de opdrachtgevers ook dat een meerdaags traject meer impact heeft en het werkgeluk aanzienlijk verhoogt. Investeer in de medewerker, want zij zijn vaak het visitekaartje van de organisatie. In dit programma nemen we een groep deelnemers 3,5 dag mee verspreid over 4 maanden waarbij we inzoomen op de volgende onderwerpen:

  • Talentontwikkeling + verdieping Werkgeluk (wie ben ik, wat wil ik, welke talenten heb ik, Pyramide van Werkgeluk, de 8 van Werkgeluk);

  • Communicatie/Feedback geven (diverse gedragsstijlen, hoe communiceer ik en werk ik samen met mijn collega’s);

  • Hoe werk ik effectief in een dynamische omgeving (praktische tips op het gebied van Time Management, agendabeheer, doelen halen e.d.);

  • Reflecteren op de afgelopen periode en reflectieverslag presenteren aan de leidinggevende;

  • 2 x een 1 op 1 coachingsessie per deelnemer.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: