Hallo, ik ben Ymke Thans

Als GZ-psycholoog, EMDR-behandelaar en cognitief-gedragstherapeut heb ik een passie voor het bevorderen van psychologisch welzijn en organisatiegezondheid. Ik richt me op het ondersteunen van werknemers om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden, wat essentieel is voor zowel hun persoonlijke ontwikkeling als de productiviteit binnen jouw organisatie.

Mijn aanpak:
Bij Villa Uitzicht houd ik me bezig met het identificeren en behandelen van stressgerelateerde problemen, met een speciale focus op preventie en vroegtijdige interventie. Ik zie elk probleem, hoe klein ook, als een kans voor groei en ontwikkeling.

Mijn ervaring:

  • Ruime ervaring in het werken met individuen en groepen binnen diverse organisaties.
  • Eerdere ervaring als psycholoog in opleiding en PGB-begeleider.

Wat ik jouw organisatie te bieden heb:

  • Deskundige Begeleiding: Ik bied begeleiding en ondersteuning aan werknemers die te maken hebben met stress, burn-out, of andere psychologische uitdagingen.

  • Individuele Begeleiding: Persoonlijke gesprekken met werknemers om uitdagingen te identificeren en strategieën te ontwikkelen voor een betere balans en welzijn.

  • Organisatieadvies: Advies aan managementteams over het creëren van een ondersteunende en gezonde werkomgeving.

  • Workshops en Trainingen: Ontwikkeling en uitvoering van workshops gericht op stressmanagement, mindfulness en veerkracht op de werkvloer.

Hoe ik jouw medewerkers kan helpen:

Ik begrijp dat de gezondheid van jouw werknemers cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Samen kunnen we een omgeving creëren waarin jouw werknemers niet alleen gedijen in hun professionele rollen, maar ook in hun persoonlijk leven. Dit leidt tot verhoogde tevredenheid, productiviteit en uiteindelijk een sterker bedrijf.

Ik kijk ernaar uit om met jouw organisatie samen te werken en een positieve impact te maken op het welzijn van jouw medewerkers.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: