Ongeveer 15 jaar geleden begon ik, Josette, met yoga, wat mij rust en ontspanning bracht. Ik volgde een yogaopleiding puur voor mijn eigen verdieping en tijdens deze opleiding ontdekte ik wat yoga mij en de mensen om mij heen kon brengen – zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Dit was voor mij het keerpunt om mijn hart te volgen en met lesgeven te beginnen. Ik heb mij sindsdien verder verdiept in de YIN filosofie, waar ademhaling een grote rol speelt. Daarnaast heb ik een opleiding tot stoelmasseur gevolgd, waarmee ik de medewerkers op de werkvloer bewuster wil maken van hun lichaam en welzijn. Met Bewussst is mijn doel om vanuit rust en bewustzijn anderen te inspireren.

Bewussst biedt Rust in de Kop aan door middel van (stoel)yogalessen. Zakelijk gezien een uitstekende keuze om je werknemers wekelijks een moment van ontspanning aan te bieden. Om binnen bedrijven de kwaliteit van het werk hoog en het concentratieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaad momenten. Bewussst biedt stoelyoga aan bij bedrijven. Yoga geeft rust in de kop en rust in je bedrijf die nodig is voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag en tijd nemen voor ontspanning en rust werkt heel goed en maakt je medewerkers effectief.

Bedrijfsyoga:

  • verbetert gezondheid en welzijn: Yoga draagt bij aan zowel fysieke als mentale gezondheid, wat leidt tot minder stress en fysieke klachten, resulterend in een verlaagd ziekteverzuim.

  • verhoogt productiviteit: Door verbeterde concentratie en energieniveaus kunnen werknemers efficiënter werken, wat ten goede komt aan de bedrijfsresultaten.

  • verbetert de werksfeer: Regelmatige yoga bevordert een gevoel van rust en tevredenheid, wat kan leiden tot een positievere en meer ondersteunende bedrijfscultuur.

  • zorgt voor teambuilding: Gezamenlijke yogasessies kunnen de teamgeest versterken en werknemers helpen zich meer verbonden te voelen met elkaar en met het bedrijf.

  • maakt aantrekkelijke werkgever: Door te investeren in de gezondheid van werknemers met programma’s zoals yoga, kan een bedrijf zich profileren als een zorgzame en vooruitstrevende werkgever.

Daarnaast bieden wij stoelmassages aan. Stoelmassage is een korte, effectieve drukpunten massage, vooral gericht op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen op een speciaal ergonomisch ontworpen massagestoel. Het helpt om fysieke klachten in het lichaam te verlichten en je mentaal relaxter en meer alert te voelen. De (drukpunten) massage wordt over de kleding heen gegeven. Daardoor ideaal voor op de werkvloer.

Stoelmassage:

  • vermindert fysieke klachten: Helpt bij pijn in rug, schouders, nek en hoofd, wat kan resulteren in minder ziekteverzuim en verhoogde aanwezigheid op het werk.

  • brengt mentale ontspanning en verhoogde alertheid: Bevordert geestelijke gezondheid, wat leidt tot verbeterde concentratie en productiviteit.

  • werkt preventief: Regelmatige massages kunnen toekomstige klachten voorkomen, wat kostenbesparend is voor de werkgever en de gezondheid ten goede komt van de werknemer.

  • verbetert de werksfeer: Toont commitment van de werkgever aan het welzijn van werknemers, wat kan leiden tot verhoogde werktevredenheid en loyaliteit.

  • is onderscheidend werkgeverschap: Het aanbieden van stoelmassages kan een bedrijf onderscheiden als een zorgzame werkgever, wat aantrekkelijk is voor huidige en potentiële werknemers.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: