• Optimale inzetbaarheid van jouw werknemers

Over ons

De bevlogen oprichters van Arbeidsadviesgroep

Onze Kernwaarde

Duurzame inzetbaarheid

Johan
Johan
Johan
Johan

Bij Arbeidsadviesgroep staat duurzame inzetbaarheid centraal in onze visie op het succes van organisaties en hun medewerkers. Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan een kortetermijnbenadering; het richt zich op het ontwikkelen van een gezonde, gemotiveerde, en hoogst productieve workforce over de lange termijn. We geloven dat duurzame inzetbaarheid niet alleen cruciaal is voor de individuele groei van werknemers, maar ook voor het gedijen van bedrijven in een voortdurend veranderende wereld.

Christiaan Van Loenen

Adviseur verzekeringen en pensioenen

Ik ben al sinds 1998 in de financiële dienstverlening. Toen ik van school af kwam, ben ik mij, na een hele lange zomervakantie, gaan melden bij een uitzendbureau bij mij om de hoek in Amsterdam.  Al vrij snel kon ik op gesprek komen bij SFB Verzekeringen voor de functie van relatiebeheerder werknemersverzekeringen in de bouwnijverheid. Dit was in de tijd dat de ziektewet en toen nog de WAO geprivatiseerd werd. Onze afdeling zat vol met werkstudenten en net afgestudeerden youngsters.

Het was een fantastische tijd. Erg gezellig met veel bedrijfsborrels en feestjes, maar in die tijd heb ik ook veel geleerd. Koud klanten bellen en avonddiensten voor inkomende telefoon van de bouwnijverheid. Dit was de plek waar van het vak ben gaan houden. Bij SFB Verzekeringen, later Cordares Verzekeringen en weer een paar jaar later Loyalis ben ik bijna 18 jaar met veel plezier blijven werken in verschillende rollen.Na de functie van relatiebeheerder ben ik accountmanager geworden en later manager van de relatiebeheerafdeling waar ik ooit gestart was. In 2015 ben ik boventallig geworden in verband met de fusie met Loyalis. Alle  werkzaamheden in Amsterdam werden verplaatst naar Heerlen.

Dat is best een gekke tijd geweest om na zoveel jaar trouwe dienst op straat te staan. Maar al snel mocht ik aan de slag als Key-accountmanager bij de zorgverzekeraar VGZ. Toen VGZ ook weer ging reorganiseren en ik ”Agile”  moest gaan werken en geacht werd 3 keer per week in een “ Tribe”  mee te doen op het Hoofdkantoor in Arnhem,  heb ik bedankt en ben ik in 2019 in het avontuur van zelfstandig ondernemer gestapt bij Arbeidsadviesgroep.
Mijn vriend en compagnon Anton Van de Sanden was dit al in 2016 gestart, maar ik mocht direct mee bouwen aan ons mooie bedrijf.  Door de Corona pandemie waren de eerste jaren niet makkelijk te noemen, maar veel relaties uit het verleden zijn klant bij ons geworden en dat worden er steeds meer.

Naast het bouwen aan ons bedrijf, heb ik samen met mijn vrouw Amanda 2 prachtige kinderen.Mijn dochter het Minou van 14 jaar en mijn zoon Tobias van 10 jaar.
Wist je dat? Wat veel mensen niet weten is dat ik de zanger ben in een coverband genaamd De Buskers. Wij spelen dansbare rock/pop muziek. Wij spelen voor een benzinevergoeding en een biertje.

Anton van de Sanden

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid en inkomensspecialist

Ik ben al actief sinds 1996 in de financiële dienstverlening. Destijds als verzekeringsadviseur bij Tiel Utrecht Verzekeringen voor particuliere relaties. In 2000 was ik toe aan een nieuwe meer zakelijke uitdaging en ben in voor Van Calcar (later Meeús) gaan werken. Hier begon mijn interesse voor pensioenadvies.
Door de overname van Meeús wilde ik eens bij een kleiner kantoor snuffelen, Creditum Assurantienom vervolgens bij Robidus Benefits uit te komen.

In 2006 als Pensioenadviseur en Financieel planner gestart bij Ahold Pensioenfonds. Leerzaam om bij een Pensioenfonds in de keuken te mogen kijken. Hier heb ik met plezier gewerkt, totdat bepaalde functies gingen vervallen. Op weg naar een nieuwe uitdaging. En die kwam er bij Cordares!

Zij hadden een mooie uitdaging: Dura Vermeer begeleiden en werknemers meenemen in de wijziging van hun pensioen bij Dura Vermeer naar Pensioenfonds Bouwnijverheid/Cordares. Christiaan van Loenen, mijn huidige compagnon, had de eer mij voor deze functie te interesseren en aan te stellen. Toen ik startte in 2009 was er al een fusie gaande tussen Cordares en ABP en de bijbehorende verzekeraars Cordares Advies en Loyalis. Hierdoor werd ik toen als accountmanager verantwoordelijk voor het adviseren van bouwbedrijven en overheid en onderwijs. Een uitdagende en bijzondere combinatie. Omdat Loyalis in de etalage werd gezet, kwam er een reorganisatie. Mooi en spannend, want ik vond dat het tijd was om mijn eigen koers te varen.

Arbeidsadviesgroep was een feit. Een advieskantoor waar de mens in alle opzichten centraal staat en de klant nog koning is. In 2020 heeft Christiaan van Loenen zich aangesloten en zijn we verder gaan bouwen om de service te optimaliseren. Wij hebben een netwerk met specialisten om ons heen, werken met de nieuwste innovatieve apps voor de verzekeringspolissen en helpen klanten met onze nieuwste aanwinst een portaal waarin werknemers aan hun inzetbaarheid kunnen blijven werken. Immers werknemers zijn nog steeds het kapitaal van jouw organisatie.  Hier komt mijn opgedane kennis als registeradviseur Duurzame Inzetbaarheid goed van pas. Zelf ervaar ik hoe fijn het is om in een organisatie te werken waarin Je elkaars talenten het beste tot zijn recht kan laten komen. Werkgeluk, That makes me tick! Graag ga ik met jullie op zoek naar What makes you Tick!

Verder word ik gelukkig van mijn gezin, word ik blij en bevlogen van een potje Padel, lees ik graag een boek en ben ik verliefd op Spanje.