Heb je jezelf wel eens afgevraagd of je een collectieve zorgverzekering aan jouw werknemers moet aanbieden?

In alle opzichten is een zorg-collectiviteit voor werkgevers van belang. Veel goedkope budgetpolissen hebben niet alle zorg gecontracteerd, zodat werknemers voor hogere kosten moeten opdraaien of alleen in een ziekenhuis aan de andere kant van het land terecht kunnen. En als ze niet aanvullend verzekerd zijn, kan men zorg gaan mijden.

Zorg-collectiviteit speciaal voor werknemers
De Zorgverzekeringen van Arbeidsadviesgroep zijn speciaal ontwikkeld voor jouw werknemers. De werknemerspakketten van de geselecteerde zorgverzekeraars verstrekken diverse extra voordelen op gebied van extra aanvullende vergoedingen zoals bijvoorbeeld extra fysiotherapie behandelingen en mentale ondersteuning.

Dit is belangrijk voor jou als werkgever, maar ook voor alle collega’s en hun gezinsleden.

  • Jij bespaart op kosten: Als je deelneemt aan een collectieve zorgverzekering, profiteer je zeker van lagere premies. Verzekeraars geven namelijk korting op op aanvullende verzekeringen.

  • Jij krijgt een betere dekking: Een collectieve verzekering biedt een uitgebreidere dekking dan individuele polissen. Dit betekent extra voordelen voor jou, zoals meer vergoedingen voor fysiotherapie, tandartsbehandelingen of alternatieve geneeswijzen.

  • Extra gezondheidsvoordelen: Collectieve zorgverzekeringen bieden extra diensten aan, zoals programma’s voor gezondheidsbevordering, preventieve zorg, en toegang tot speciale zorgnetwerken. Dit draagt bij aan jouw algehele gezondheid en welzijn

Collectiviteit
Arbeidsadviesgroep

Speciaal ontworpen voor het MKB! Deze mantel van VGZ biedt uitgebreide dekking en voordelen voor jouw werknemers.

Vergelijkingsmodule voor werknemers en werkgevers.

Ontdek alle collectieve mantels van grote zorgverzekeraars met onze handige vergelijkingsmodule voor jou en jouw werknemers​.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: