Bij Arbeidsadviesgroep begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw medewerkers een veilige en prettige werkomgeving te bieden. Daarom bieden wij jou graag onze dienstverlening aan, de externe vertrouwenspersoon. In samenwerking met onze partner Werkverzuim kunnen wij jou van deze waardevolle dienst kan voorzien.

Een vertrouwenspersoon is in eerste instantie een luisterend oor, die zijn of haar best doet het verhaal van de werknemer te begrijpen. Een vertrouwenspersoon is echter meer dan alleen een probleemoplosser. Hij of zij biedt ondersteuning en denkt mee bij het vinden van een oplossing. Veelal kunnen klachten op een informele manier worden opgelost, waardoor de werknemer weer met plezier aan het werk kan gaan. En altijd op vertrouwelijke wijze.

Onze tarieven zijn zeer scherp in vergelijking met de markt en als onderdeel van ons provider netwerk hoef jij niet zelf op zoek naar een geschikte vertrouwenspersoon. Wij hebben dat werk al voor jou gedaan.

De tarieven voor de vertrouwenspersoon zijn als volgt:

  • Jaarlijks abonnementstarief: € 195,- exclusief BTW.
  • Uurtarief vertrouwenspersoon: € 140,00 per uur, exclusief BTW.
  • Reistijd wordt op basis van het uurtarief in rekening gebracht en reiskosten bedragen 0,35 cent per kilometer.

Met onze externe vertrouwenspersoon zorgen we ervoor dat jouw medewerkers zich gehoord en gesteund voelen, wat bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te informeren.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: