Zorg dat jouw bouwbedrijf DBA-Proof is voor 2025!

Inleiding

De klok tikt voor bouwbedrijven! Met de hervatting van de handhaving op schijnzelfstandigheid onder de Wet DBA per 1 januari 2025, staan bouwondernemers voor een belangrijke uitdaging. Het is nu tijd om actie te ondernemen. HelloProfs, onderdeel van de providerboog van Arbeidsadviesgroep, biedt een doelgerichte oplossing om de bouwsector te helpen voldoen aan de strenge eisen van deze vernieuwde wetgeving.

De risico’s van schijnzelfstandigheid in de bouw

Schijnzelfstandigheid ligt op de loer in de bouwsector, waar zzp’ers vaak onmisbaar zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Het niet correct classificeren van deze arbeidsrelaties kan leiden tot zware financiële consequenties, waaronder boetes en naheffingen. De vraag is niet óf de inspecties komen, maar wánneer. Is jouw bedrijf klaar om deze toets te doorstaan?

Specifiek voor de Bouw: HelloProfs’ unieke tool

Vooruitlopen op compliance kan complex lijken, maar HelloProfs maakt het eenvoudig. Wij hebben een uniek tool ontwikkeld, specifiek voor de bouwsector, dat elke inhuur van zzp’ers robuust fiscaal-juridisch onderbouwt. Van onwrikbare contracten tot naadloze facturatieprocessen, onze diensten garanderen dat jouw bedrijf stevig staat op de grondvesten van de Wet DBA.

Een stap voor: voorbereiden op verandering met HelloProfs

De bouw wacht niet en jij ook niet. Met HelloProfs kan jij de juridische storm trotseren die komt met de nieuwe DBA-handhaving. Wij bieden niet alleen tools, maar ook trainingen en gepersonaliseerd advies om jouw teams klaar te stomen voor elke juridische controle. Met ons aan jouw zijde blijft jouw bedrijf bouwen, ongestoord en conform de wet.

Conclusie

Elke minuut telt als het gaat om de Wet DBA. Voor bouwbedrijven die vooruit kijken en risico’s serieus nemen, biedt HelloProfs niet alleen een schild tegen mogelijke sancties, maar ook een strategisch voordeel.

Kom in actie! Wacht niet tot de inspectie voor de deur staat.

Wacht niet tot de inspectie voor de deur staat. Neem vandaag nog contact op met HelloProfs voor een gedegen voorbereiding en zekerheid in uw zzp-inhuur. Samen bouwen we aan een toekomst die even solide is als uw projecten.

Wilt u ook service waar u blij van wordt?
Neem contact met ons op: